Siinä ne nyt on!

Useimmiten teen mielestäni tarpeelliset ostokset heti, kun budjetti sallii. Jostain syystä näitä olen pohtinut ja katsellut ja taas pohtinut. Nyt sitten sain aikaiseksi (pohdinnan tulos oli selvä?) tilata ikiomat Kupilkat. On kuksanmallinen juoma-astia ja sitten tuo ruokakulho, josta voi nauttia niin keiton kuin muunkin ruoan. Harkitsin kyllä myös saman sarjan ruokailuvälineitä, mutta iski nuukuus. Ehkä joku toinen päivä.
Kipilkat tehdään biomateriaalista EKOenergialla. Kupilka-tuotteen ja Kareline-luonnonkuitukomposiitin valmistuksesta aiheutuvat päästöt ovat nolla (0 kg CO2-ekv)!  Kupilka kestää pakkasta -30asteeseen asti ja kestää myös kiehuvaa vettä. Jos haluat enemmän tietoa Kupilkasta, tutustu niihin TÄÄLLÄ.

Nyt vaan tulille naatiskelemaan 🤩💚🌳🔥😋

3 kommenttia artikkeliin ”Siinä ne nyt on!

  1. Ompa kiva näköset. Ihania nuo siu kiitollisuuve aiheet ❤

    1. Kupilka-astiat ovat myös kevyitä. Jos pitäisi kantaa kauas, ei ongelmaa. On niihin matala lautanenkin, mutta minusta se on (minulle) turha. Ruokailuvälineet kyllä hankin joku päivä.

      Kiitos kiitollisuuskommentista 🌺. Ajattelin niitä ainakin tämän vuoden laittaa, kun tuntuu, että ihmiset eivät huomaa arjen pieniä kiitollisuudenaiheita. Odotetaan vaan jotain suurta ja mullistavaa. Moni tajuaa ne pienet vasta, kun niitä ei ole enää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s