Norjalaiset sen keksivät!

Sähköautojen akuista on puhuttu paljonkin. Siitä, miten ne ovat suuri ympäristöongelma jne.  Nyt uutisissa kerrotaan norjalaisten rakentaneen systeemin, jossa autokäytöstä poistetut sähköautojen akut ovat yhdessä aurinkokennojen kanssa tasaamassa sähkönkulutuspiikkejä. Sama systeemi toimii myös varajärjestelmänä mahdollisen sähkökatkon aikana. Akut ovat käytössä Bislett-stadionilla.
Tästähän voisi tulla merkittävä apu moneen tilanteeseen sähköautojen määrän kasvaessa. Akku kun on autokäytössä epäkelpo varauksen laskettua alle 80%:n, mutta se voidaan saada norjalaisen menetelmän kautta toimivaksi uudessa käytössä vuosien, jopa parin vuosikymmenen ajaksi!

👉 Uutinen löytyy TÄÄLTÄ.

Yksi kommentti artikkeliin ”Norjalaiset sen keksivät!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s