Facebook kasvaa yhä

Facebookilla on nyt ilmoituksensa mukaan 2,5 miljardia kuukausittaista käyttäjää. Luvussa sanotaan olevan nousua vuosi sitten verrattuna 8-9%. Tosin, nousu taitaa johtua suurelta osin Facebookin omistamien viestipalvelujen (Messenger ja Whatsapp) suosion kasvusta. Jos mainitut sovellukset otetaan lukuun, kuukausittain sovelluksia käyttävien määrä on jo 2.89 niljardia käyttäjää.

Minä arvelen, että Facebookin käyttäjämäärän kasvu on ennenkaikkea Whatsapp’n ja toisaalta myös Instagramin (Facebookhan omistaa senkin) käyttäjämäärien kasvusta. Sitä, onko Instagram mukana luvuissa, ei uutisessa mainita. Erityisesti nuoret ovat merkittävästi vähentäneet varsinaisen Facebookin käyttöä iäkkäämpien tultua mukaan käyttäjiin.
Niin tai näin, Facebook on merkittävä vaikutuskanava monessa asiassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s