Vanhojen piikojen onnenpäivä?

Ensiaikaan ei ollut ollenkaan sopiva ajatus, että nainen kosisi. Niinpä sitten Karkauspäivänä asia olikin toisin. Siksi joidenkin mielestä Karkauspäivä onkin vanhojen piikojen onnenpäivä; nyt saa nainenkin kosia 💕. Jos sitten mies halusi antaa kieltävän vastauksen, oli hänellä edessä hamekankaan osto.

Nykyisin elämä on muuttunut ja kosijakin voi olla kumpi tahansa. Mielestäni kuitenkin karkauspäivään sopisi toteuttaa jotain hauskaa juttua vaikkapa Lapinlahden malliin  💞.  Vielä ehtii; kuukausi aikaa!

Lue enemmän TÄÄLTÄ.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s