Hassu juttu?

Tämä ei ole oma ideani, vaan tv:stä sattui silmiini. Katson telkasta nykyisin vain yhtä sarjaa aina, kun mahdollista. Sarja on ”Erakkoperhe erämaassa” (kutosella alkuillasta).  Perhe käyttää hurjan määrän romutavaraa tehden niistä sitten itselleen käyttökelpoisia juttuja.
Tämä ei ole romuttamolta, vaan ihan normaalin ruokakaupan tuote. Hedelmäpussi, muovinen.  Mainitsemassani sarjassa perheen äiti kertoi keräävänsä nuo pussit talteen ”koska ne ovat hyödyllisiä”. Hetken mietin, että miten ne ovat hyödyllisiä, mutta vastauskin tuli pian…
Pussista voi tehdä pesimen astioille (vrt. hankaussienet), iholle ym. Vähän minua asia arvelutti, mutta päätintä kokeilla. Tein hedelmäpussista tuollaisen sykerön ja kokeilin pinttuneeseen mukiin… sehän toimii 🤩.  Taidanpa jatkossa katsoa sarjaa vielä uteliaampana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s