Erikoinen koti

On niin monenlaisia koteja. Paikka, muoto, sisustus jne. vaihtuu omistajansa mukaan. Yllä oleva kuva on Pixabaysta ja oikeastaan siinä kiinnitti huomioni tuo talon ulkopuolella oleva takka – vai onko se uuni? Tuli mieleen vuosien takaa vanhan mummon mökki, jossa oli ulkouuni. Hän paistoi leivätkin siinä.
Oikeastaan tämä juttu tuli mieleen, kun netissä törmäsin sivuun, jossa esitellään ihan Suomesta erikoisia koteja. Koti kirkon vintillä, vanhassa viljamakasiinissa, laivassa, vanhassa sähköasemassa tai vanhassa navetassa. Tai, miltä kuulostaisi vanhasta rekitehtaasta tehty koti tai merikonteista ja grillikioskista tehty koti?
👉 Kannattaa lukea juttu TÄÄLTÄ.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s