Minne matkustaisit?


Kuvittelepa, että sinulla olisi mahdollisuus (taloudellisista tai muista esteistä vapaana) matkustaa aivan minne tahansa maailmassa. Minne matkustaisit?  Asiaa kysyttiin Matkamessuilla ja vastauksena tulivat suosituimpina Australia, Japani, Yhdysvallat, Malediivit ja Uusi-Seelanti. Euroopan kohteista vastaavasti haaveillaan eniten Italiasta ja Islannista.

👉 Entä sinä, minne matkustaisit❓ Jäin tuota asiaa itsekin miettimään. Ykköskohde on aina sama; Norja. Siellä viettäisin hyvin pitkän aikaa – lumettomana aikana. Norja on suuri rakkauteni, jossa tunnen olevani kotona 💖  Toinen Euroopan kohde voisi olla vaikkapa Kreeta. 💚 Kaukaa sitten ehdoton ykkönen on Hawaii. Sain siellä viettää aikaa vuosia sitten ja rakastuin niin maisemiin kuin ihmisiinkin. 💙Lentomatka tasan maapallon toiselle puolelle vain on niin julmetun pitkä…

2 kommenttia artikkeliin ”Minne matkustaisit?

 1. Jo nuoruudesta asti suurin matkahaaveeni on ollut Irlanti. Viime vuonna sain toteuttaa unelmani eikä sellaista isoa paloa ole enää muualle kuin pohjoiseen aina vaan ja varmaan ikuisesti. Lappiin ja Norjaan voisin lähteä milloin vain ja kuinka pitkäksi aikaa tahansa. Lappiin voisin muuttaakin.
  Tietenkin voisi matkustaa muuallekin ja Kiina kiinnostaa, samoin Australia ja Uusi-Seelanti. Ylipitkät lentomatkat minuakin mietityttää ja väkisinkin tuo ilmastokeskustelu vaikuttaa ajatuksiin.

  1. Irlanti voisi tietenkin olla mielenkiintoinen. Minulle nimenomaan maisemien takia.
   Kaukomaille (jätetään Hawaii pois tästä laskusta) en tunne vetoa juuri kamalan pitkien lentoaikojen takia.
   Asuntoautoseikkailu jonnekin olisi mielenkiintoista; hyvässä kielitaitoisessa ja autonkorjaustaitoisessa seurassa 🤩

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s