Telegram päivittyi


Telegram on WhatsApp:n kaltainen pikaviestisovellus, jonka sanotaan panostavan erityisesti tietoturvaan. Telegramissa ei myöskään ole rajoituksia lähetettäville tiedostoille ja  keskustelujen ns. superryhmiin voi osallistua jopa 5000 jäsentä! Telegram toimii niin mobiililaitteilla kuin ainakin Windows10- käyttöjärjestelmän koneillakin. Eikä sovelluksen tarvitse olla mobiilissa päällä, jos käyttää pöytäkoneella tai läppärillä sovellusta.
Lisätietoa Telegramista saat TÄÄLTÄ (englanniksi).

Nyt Telegram on saanut uusia ominaisuuksia ja sovellus kannattaakin päivittää oitis. Uudessa versiossa voi mm. muokata sovelluksen ulkonäköä, voi ajastaa viestinsä ja lähettää ns. hiljaisen viestin esim. yöaikaan. Hiljainen viesti ei ilmoita saapumisestaan äänellä, mikä on esim. yöaikaan hyvä ominaisuus. Uutinen löytyy TÄÄLTÄ.

Oma kokemukseni Telegramista on se, että se on nopea ja toimii erinomaisen hyvin myös läppärillä. Valitettavasti suomalaisia käyttäjiä on yhä vähän vaikka kansainvälisesti käyttäjiä on viime vuonna ilmoitetun mukaan 200miljoonaa ihmistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s