Nyt pelataan korttia

Korttipelejä on hirmuinen määrä erilaisia. Tänään voi sitten valita mieleisensä ja viettää kansainvälistä ’Korttipelaamisen päivää’.
Monilla pelit ovat siirtyneet digitaalisten pelien käyttöön, mutta korttipeleillä on yhä oma kannattajakuntansa.

🃏  Olen monien koulutusten yhteydessä kysynyt ikäihmisiltä, pelaavatko he jotain laitteillaan.  Vain harva sanoo pelaavansa (huom! Kyselyt tilaisuuksissa, joissa opetellaan netinkäyttöasioita). Kun sitten kysyn, moniko on pelannut pasianssia laitteillaan, äkkiä onkin paljon käsiä pystyssä  ☺

2 kommenttia artikkeliin ”Nyt pelataan korttia

  1. Pitkästä aikaa täällä. Heti tuli hyvä asia. Pelikortit ovat yksi parhaista vapaa-ajan kulutuksen asioista. Ne ei vie paljoa tilaa, kaikki osaa ainakin jotain pelata ja aika kuluu huomaamatta. Vielä, kun on hyvä sakki pelaamassa, se on parasta, mitä kavereiden kanssa voi tehdä.

    1. Huomasin kyllä, että olit pitkään poissa. Eihän sitä aina kerkee…

      Minusta kortit ovat mukava asia myös siksi, että voi pelata niin muiden kanssa kuin itsekseenkin. Pieneen tilaan menevinä ne on helppo ottaa mukaan. Minulla on vielä n. puolet normikorttien koosta olevat pienet kortit, jotka voi(si) pitää mukana vaikka aina. Luulenpa, että pelikaveri olisi helppo löytää. Mutta, minä osaan kovin vähän korttipelejä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s