Joulua ūüíĖ


Monella meist√§ on vanhoja (ja tosivanhoja) joulukoristeita, jotka vuosi toisensa per√§√§n kaivetaan jouluksi esille. Minulla n√§m√§ kaksi koristetta ovat joka joulu esill√§. olleet jo muutaman kymmenen vuoden jouluina ūüíĖ. Minun joulussani ei ole kimallusta ja v√§lkett√§, vaan rauhaa ja suurelta osin luonnonmateriaalikoristeita.

Olkipukin olen saanut aikanaan Ystävältä. Siihen sisältyy paljon lämpimiä aatoksia. Kuusi (joka on vuosien saatossa vähän kärsinytkin) on kemmeniä vuosia sitten saatu eräältä ryhmältä, jonka kanssa kävin Helsingissä joulunajan näyttelyssä.

Ilontäyteistä Joulunaikaa! Palataan taas arjen koittaessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s