Lahja kiertoon

Varmaan suuri osa meistä on saanut joskus lahjan, joka vaan ei tunnu ”omalta”. Tai lahjan, jollainen meillä jo on. Silloin on ihan ok, että tämä lahja laitetaan kiertoon, sillä jollekin toiselle se voi olla suuri aarre. Tänään onkin ’Lahjojen kierrätyspäivä”, joten asiaan oikein hyvä hetki.

❓ Oletko sinä laittanut lahjoja kiertoon ja , jos olet, millaisia?  Minä olen. Lapasia (en käytä ollenkaan), joskus joku paita, erilaisia koriste-esineitä useamkiakin ja monenmoista muutakin. Saaja on aina ollut saamastaan aidosti iloinen ☺

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s