Teetä, kiitos

Suomalainen on aikamoinen kahvinjuoja, mutta myös tee maistuu monille. Tänään on kansainvälinen ’Teepäivä’. Tee sopii niin talven kylmyyteen kuin jääteenä virkistäväksi kesäjuomaksi – sanovat teen ystävät.
Tee taitaa olla juoma, josta on aivan hurja määrä erilaisia makuversioita. Minun, joka en oikein ole teen ystävä, piti oikein netistä tutkia, mitä kaikkea makuversioita on olemassa. Kyllä siinä tutkaillessa meni pää sekaisin, sillä tuntui, että kaikkea mahdollista on saatavilla. Varmaan pitää joskus kokeilla…

Miten olisi siis kupponen teetä ☕

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s