Joulukorteista


Joulukortit ovat vanha perinne myös Suomessa. Tänään on ’joulukorttien päivä’.  Onko sinullakin mielessä myös joulukorttien lähettäminen? Miten valitset kortin saajat? Entä, teetkö itse joulukortteja?
Mitä joulukorttiasiassa vaikuttavat lakkoilut ja kiistat postin ympärillä? Entä, jos kortit myöhästyvät?

Paljon kysymyksiä. Minä lähetän alle 5 joulukorttia postin välityksellä. Ne menevät ihmisille, jotka eivät käytä sähköisiä viestejä. Joskus aikanaan (ennen aktiivista nettielämää) tein kortteja itsekin.  Nyt teen piiloon nettiin videon päättymässä olevasta vuodesta ja jaan linkin niille, joiden kanssa olen enemmän ollut vuoden aikana tekemisissä. Sen lisäksi sitten yleinen joulutervehdykseni netin monissa palveluissa.

Olen vähän huolissani noista postin kautta kulkevista korteista, sillä saajat ovat iäkkäitä ihmisiä, joille kortti on tärkeä. Viime vuonna eräs heistä sai joulukorttini helmikuussa! Osoite oli oikein ja vastaanottaja osoitteineen kirjoitettu tikkukirjaimilla, että posti varmasti saa selvää…

Joululahjoja hankin minimaalisen vähän. Sen sijaan vien nimettömänä annettavia joululahjoja tuonne keräykseen.
Itselleni olen hankkimassa yhden joululahjan; hyödyllisen, mutta samalla iloa tuovan. Nyt vaan pitää päättää kahdesta vaihtoehdosta, kumpaan kallistun. Aika näyttää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s