Kuvilla vaikuttamisesta


Oletko tullut ajatelleeksi, miten paljon meihin vaikutetaankaan kuvilla, joita esim. uutisjulkaisuissa käytetään? Ihminen kiinnittää useimmiten ensin ja merkittävästi huomiota kuvaan!  Laittelin tuohon kuvarivistöön erilaisia kuvia ja samalla mielessäni yhdistin niihin tunnettuja poliitikkoja ja muita julkisuudessa näkyviä henkilöitä. Ei tarvinnut yhdessäkään kohdassa miettiä, kenet kuvaan sijoittaisin. En luettele nimiä, koska tarkoitukseni ei ole aloittaa julkista kuvateurastusta (mikä tuntuu jossain paikoissa nyt olevan menossa), vaan ihan vaan herättää ajatusta siitä, miten julkaisemalla henkilöstä tietyntyyppisiä kuvia, muokataan meidän mielipiteitämme. Jokaisen kannattaisi lukaista joku kehonkielestä kertova kirja, niin asia valkenisi vieläkin enemmän.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s