Hattarapäivä


Tänään vietetään kansainvälistä Hattarapäivää. Nyt minun on tunnustettava, että olen kyllä nähnyt hattaroita, mutta en ole koskaan edes maistanut 😏. Piti oikein tutkia netistä, mitä se hattara oikeastaan edes on. Senkin opin, että hattaran toinen nimi on ’kehrätty sokeri’. Juttujen mukaan hattara on jopa 90%:sti ilmaa! Hattarasokeri on värjättyä sokeria (tavallinenkin sokeri toimii) ja hattarakoneella homma on helppoa. Hattarakoneitakin näkyy saavan muutamalla kympillä.  Netissä moni kehuu hattaroiden tekemisen olevan hauska ohjelmanumero monissa tilaisuuksissa. Ja kalorikammoisille tiedoksi: normihattarassa on juttujen mukaan kaloreita vähemmän kuin tavallisessa limpparipullossa limsaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s