Aineettomat lahjatkin ilahduttavat

Tänään vietetään kansainvälistä ’Tee lahja’-päivää, joten tuumasta toimeen!
Monilla (varmaan suurella osalla) ihmisistä on kaikenlaista tavaraa ihan riittävästi, jopa liikaakin. Sitten tulee joulu ja moni miettii, mitä ihmettä lahjaksi ihmiselle, jolla on kaikki tarpeellinen. Tai jonka tarpeet ovat taloudellisesti niin merkittäviä, ettei lahjanantaja siihen kykene. Mitä silloin?

💡 Minulla on oikeastaan yksi toivelahja (materiaa siis), mutta sellaisen hankinta ei ole oikein tyypillistä muille. Joten, hankin sen aikanaan itse. Sen sijaan ilahtuisin suuresti aineettomista lahjoista❗ Esim. yhteinen reissu laavulle, saunailta tai joku voisi tarjota ikkunoiden (2kpl) pesun tai vaikka siivouksen. Nuo ovat jopa maksuttomia tai ainakin erittäin edullisia toteuttaa. Eikä jäisi turhaa tavaraa nurkkiin…

❓Mitä sinä tuumaat aineettomista lahjoista?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s