Sähköinen kirje


Oikeastaan minun piti kirjoittaa ajatuksia oikean kirjeen saamisen ilosta sen ns. etanapostin kautta, mutta se on nyt vähän utopiaa. Kukaan kun ei tiedä, meneekö vielä joulukuukin postilakon merkeissä. Ymmärrän lakon syyn, mutta nämä seuraukset alkavat vaikuttaa rankasti niin moneen. Esim. näin joulun lähestyessä ei tunnu mukavalta, että pankkikortti makaa jossain postin kätköissä…

📬 Mutta, kun emme nyt sitten lähettele niitä oikeita kirjeitä, onneksi on olemassa sähköinenkin versio. Sen helppous ja nopeus houkuttaa nyt ja -pelkäänpä vaan- tulee jatkossa lisääntymään etanapostin kustannuksella. Kirjoitetaan sitten se sähköpostiviesti ihan oikeana viestinä. Ei vain pari kiireessä laitettua riviä, vaan ajatuksia, kertomusta tapahtumista, elämästä jne. Annetaan toiselle tietoisuus, että olemme oikeasti ajatuksin viettäneet aikaa hänen seurassaan. Kyllä se sähköinenkin kirje tuo iloa vastaanottajalleen, joten… tuumasta toimeen NYT 👍

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s