Ristiriitaista?


Kierrätys on muotia. Ihan viisasta sellaista tänä tavaroiden aikakautena. Kuvassa (pixabay.com) hauska idea renkaan kierrätyksestä. Minä varmaan olisin vielä maalannut kupin, niin se olisi jotenkin positiivisempi, mutta jokainen tavallaan.

Tori.fi:ssä toteutettiin joulukysely, jonka mukaan ”vain joka toinen on joskus antanut lahjaksi käytettyä. Kuitenkin, 84 % suomalaisista suhtautuu myönteisesti käytetyn lahjan antamiseen ja 91 % vastaanottaisi mielellään kierrätyslahjan.”  Aikamoinen ero todellisuuden ja ajatusten välillä!

Minä olen kierrättänyt lahjoja ja tulen jatkossakin niin tekemään. Minusta on aikamoista tuhlausta heittää pois hyvää tavaraa, jolle ei itsellä ole käyttöä. ”Toisen turhuus voi olla toisen aarre”, pätee usein ❗

❓ Mitä sinä asiasta ajattelet? Voisiko tässä hyödyntää myös sellaisia lahjoja, joita on saanut, mutta jotka kokee itselleen täysin sopimattomiksi / tarpeettomiksi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s