Hyväntekeväisyyttä


Erilainen hyväntekeväisyys korostuu joulun lähestyessä. Tärkeää sitä on muistaa muulloinkin, mutta koska tänään on ’Hyväntekeväisyyspäivä’, on oikea hetki tehdä joku, edes pieni hyväntekeväisyysteko.  Monelle pienen rahasumman lahjoittaminen ei ole ongelma. Sitäpaitsi sen voi niin helposti tehdä verkossakin.
On myös monia, joilla talous on niin tiukalla, ettei rahaa ole yhtään yli oman välttämättömyyden. Silloin on hyvä muistaa maksuttomia mahdollisuuksia 👍
👉 Ilman rahaa voi esim. auttaa vanhusta tai lasten kanssa kulkevaa raskaiden kantamusten kuljettamisessa, voi avata oven, voi leikkiä vaikka naapurin lasten kanssa, voi käydä asoilla toisen puolesta.  Auton omaava voi tarjota autottomalle kyydin vaikka kauppaan ja jonkin erityistaidon omaava voi hetkeksi irroittaa aikaansa ja opastaa taitoa muillekin. Moni olisi kiitollinen pienestä siivousavusta ja, jos ruokaa tulee tehtyä yli oman tarpeen, entä, jos kutsuisi jonkun (esim. yksinäisen vanhuksen) syömään.

🍀 Mahdollisuuksia on kaiken aikaa edessämme, mutta tuleeko niihin tartuttua? Tänään on juuri oikea aika tehdä joku hyväntekeväisyysteko.

2 kommenttia artikkeliin ”Hyväntekeväisyyttä

  1. Itse yleensä annan vaatteita tai tavaraa ilmaiseksi niitä tarvitseville. Kun rahaa ei aina ole antaa. Tuo olisikin kiva ele, että jos tekee ruokaa yli oman tarpeen, voisi kutsua vaikka yksinäisen vanhuksen syömään ja juttelemaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s