Sadepäivän ajankulua


Ei se ole vain lasten juttu, kun sateella tulee mieleen kysymys ”Mitä mä tekisin?” Aika monelle aikuisellekin sade -tulee se sitten missä muodossa tahansa- on este mennä ulos tai tehdä oikein mitään.  Ei sen tarvitse olla niin!
Törmäsin netissä sivustoon ”50 hauskaa tekemistä sadesäälle”. Kurkkasin ne vinkit ja onhan siellä monta hauskaakin, vaikka en mä ihan kaikkia niin hauskaksi sanoisi. Moni vinkki on myös toteutettavissa ihan ilman rahapanostuksia. Kurkistapa TÄNNE.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s