Ollaan kilttejä

Tiesitkö, että tutkimusten mukaan ystävällisen teon tekeminen tai sen vastaanottaminen lisää mm. oksitosiinin ja serotoniinin tuotantoa, jotka vaikuttavat aina sydämen terveydestä itsetuntoon ja vireystilasta ahdistuneisuuteen. Myönteisten tunteiden hetket vähentävät alttiutta masentumiseen, kohottavat mielialaa ja lisäävät onnellisuudentunteita. Ystävällisyys parantaa myös immuunijärjestelmän toimintaa, vähentää kipua, lisää energisyyttä ja pidentää elinikääkin. 🍀

💖 Tänään vietetään ’Maailman kiltteyspäivää’. Dalai Lama on todennut; ”Ole ystävällinen aina kun se on mahdollista. Se on mahdollista aina.” Viisaasti sanottu, sillä kiltteys ei vaadi suuria tekoja, eikä aina edes rahaa. Hymy on lämmin, pieni ele, joka saa niin paljon hyvää aikaiseksi. Halaus lämmittää monen mieltä ja kukkakimppu voi pelastaa päivän. Kilttiä on myös laittaa mukava kommentti netissä, sillä sekin tuo hyvää mieltä – usein alkuperäisen viestin laittaneelle, mutta myös muille lukijoille.

👉 Vaikka onkin tällainen erityinen kiltteyspäivä, ei unohdeta olla kilttejä muinakin päivinä ☺

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s