Laittaa miettimään


Ystävä haki autolla (mun on seisonnassa) yhteen tilaisuuteen, kun katsoin kaukana näkyvän sankan savun. Vähän matkaa ajettuamme näky oli kuvan kaltainen (sorry, kuvattu auton ikkunan läpi sateessa).  Siellä paloi ensin pari henkilöautoa ja yks matkailuauto ja niiden kaksikerroksinen talli. Sieltä sitten tuli levisi läheisen omakotitalon ullakolle ja poltti sen. Asuintilat saivat kunnon vesihuuhtelun, mutta muuten sentään pelastuivat. Vartiointi jatkuu läpi yön.  Onneksi ei tullut henkilövahinkoja, mutta talossa ei vähään aikaan asuta. Surullista, niin surullista aina, mutta erityisesti näin lähellä joulua.

Kyllä moni totesi jo, että pitää tarkistaa ne vakuutukset.  Sitä, mikä voidaan pelastaa tai ei voida, sitä emme tiedä, eikä se meille kuulu, mutta kyllä tuollainen tuho laittaa aina miettimään omaa kotia ja elämäntapaansa.

(jk. Tulipalo ei ollut Ystäväni kodissa, vaan siellä lähellä. Ettei tarvii kenenkään sitä miettiä.)

Yksi kommentti artikkeliin ”Laittaa miettimään

  1. Oho! Tuli pas….n joulu heille. Iso asia, ettei henkilövahinkoja, mutta meni varmaan useammankin yön unet kerralla. Mistä moinen roihu on saanut alkunsa? Onko tai oliko se talo isokin? Remontti vie kauan, jos vettä on tulvimalla tullut sisälle.
    Toivottavasti näkymä ei jäänyt sinun unia pilaamaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s