Tärkeä asetus WhatsApp’n käyttäjille!


Jos käytät WhatsApp’ia, on tärkeää tehdä yksi tarkistus sovelluksen asetuksiin: Muuta asetukset siten, että vain kaverisi (jotka ovat listallasi) voivat lisätä sinua ryhmiin.
Tämä on tärkeää, sillä muuten kuka vaan voi lisäyksen tehdä ja voit sen seurauksena olla tahtomattasi mukana ryhmissä, jotka eivät ole sinun arvojesi mukaisia!

Uutisissa varoitetaan asiasta todeten, että WhatsApp on lukinnut joidenkin käyttäjien tilejä, koska ne ovat rikkoneet sääntöjä. Kyse on ollut siitä, että ko. henkilöt on liitetty asiattomiin ryhmiin. Nämä ryhmät ovat ensin olleet jollain muulla nimellä ja sitten ryhmän nimi on muutettu esim. viittaamaan lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä!

Homma hoituu helposti: Mene WhatsApp’n Asetuksiin -> sieltä  Tili (Account) -> Tiesuoja (Privacy) -> Ryhmät (Groups). Sieltä vaihdat valinnaksi joko ”yhteystietoni” (kaikki yhteystietosi voivat lisätä) tai ”yhteystietoni paitsi…” (voit estää jotakuta / joitain henkilöitä liittämästä sinua ryhmiin).  Toimi asiassa ennenkuin on myöhäistä!

Uutinen löytyy TÄÄLTÄ.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s