Älä unohda minua!


Tänään vietetään ’Älä unohda minua’-päivää. Alkujaan päivä on kohdistettu veteraaneihin (Yhdysvalloissa), mutta koska Suomessa on Veteraanipäivä erikseen, laajennan aiheen omavaltaisesti koskemaan kaikkia.

Kaiken hälinan ja kiireen (oikean tahi ei) keskellä usein muut unohtuvat. Välillä tuntuu, että vanha toteamus: ”Hädässä ystävä tunnetaan”, on totta monelle. Kuitenkin on tositärkeää muistaa läheisiään myös ihan tavallisena arkena.
Nyt on monessa paikassa jo jouluvalmistelut täydessä käynnissä. Kaiken sen tohinan keskelläkin on tärkeää varata aikaa myös niille ihmisille, jotka ovat meille tärkeitä. Aivan liian moni kokee tulevansa unohdetuksi arjessa 😒. Pienikin yhteydenotto kertoo, että toinen ei ole unohdettu. Siihen on jokaisella aikaa. Aina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s