Kalenterini


Minulla on yhä perinteinen kalenteri. Se on pieni kooltaan (13x9cm), mutta siihen mahtuu kaikki tarpeellinen. Sitäpaitsi se on voimassa elokuun puolivälistä seuraavan vuoden loppuun. Kun aikanaan ostin ensimmäisen tuon mallisen kalenterin, siinä oli kuvassa näkyvä kansi. Onneksi kannen voi vaihtaa, sillä siitä lähtien tuo kansi on kulkenut kalenterini kantena. Joutsenkuva nyt ei yllätä ketään minut tuntevaa, mutta myös lauseella on iso merkitys 👍. ”Lennä korkealle, anna unelmien kuljettaa.”  Se on hyvä tunnuslause jokaiseen päivään 🍀

Kyllä, onhan kännykässä ja läppärilläkin kalenteri. Hätätilassa käytän kännykän muistiota merkitäkseni jonkin tärkeän asian, jonka sitten siirrän kalenteriini. Siihen kalenteriin, joka on ruokakauppaa lukuunottamatta aina mukanani 🤩

❓ Millainen on sinun kalenterikäytäntösi?

3 kommenttia artikkeliin ”Kalenterini

  1. Minäkin haluan käyttää perinteistä kalenteria. Olen tottunut Maatalouskalenteriin, jossa on viikko kerrallaan näkyvillä ja tarpeeksi muistiinpanotilaa viereisellä sivulla. Kalenteri on iso A5-kokoa, joten se ei aina kulje mukanani, mutta siihen laitan kaikki menot ja muut muistettavat asiat. Nyt minulla onkin ongelma, mistä löydän yhtä hyvän, kun en enää saa maatalouskalenteria. Jospa sen voi ostaa jostakin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s