Stressitietoisuus on tärkeää


Nykyisin niin moni kokee olevansa stressaantunut. Osa myöntää asian, osalle se on hokema ja osa ei edes tiedosta vakaviakaan stressin oireita.
Tänään vietetään kansainvälistä stressitietoisuuden päivää. On todella tärkeää tunnistaa omat stressioireensa ajoissa, sillä pitkään jatkunut stressitila voi vahingoittaa terveyttämme.

❓ Osaammeko (tai uskallammeko?) irrottautua riittävän usein meitä stressaavista tilanteista ja / tai asioista? Minun kokemus on, että moni ei osaa. Valitettavasti. Kannamme harteillamme omien murheidemme lisäksi muiden murheita ja maailmanlaajuisia ongelmia. En yritä sanoa, ettei näin pidäkin toimia, mutta tuohon kaikkeen pitää uskaltaa myös tehdä taukoja. Riittäviä taukoja!

Seuraan somessa monia ihmisiä ja minulle on aina yhtä käsittämätöntä se, että heistä monet jatkavat 7pv/viikko maailmanparannuspuheitaan tai muita raskaita asioita. Olen yhä vakuuttuneempi siitä, että tarvitsemme tauon myös maailmanparannusasioissa. Elämässä on tärkeää olla myös stressittömiä aikoja jolloin vain nautimme elämästä tässä ja nyt.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s