Suurta ja komiaa

Kaiken ”pitää” olla nyt suurta ja komiaa. Juuri avattiin Pasilaan jättisuuri kauppakeskus ja nyt kaksi jo itsessään suurta kauppakeskusta on laittamassa hynttyyt yhteen ja näin syntyy Pohjoismaiden suurin kauppakeskus. Pitäähän sitä nyt olla suurin ja kaunein. Tai karsein. Ihan kenen näkökulmasta asiaa katsotaankaan.

Minä käyn harvoin noissa isoissa keskuksissa. Siellä pitäisi olla jo joku kulkuneuvo, jolla kulkisi, jos aikoisi koko systeemin kiertää. Ainakaan meikäläisen jalat ei vaan kestä noita. No, ei sen puoleen, että tarttis kestääkään, sillä siellä pitää olla sitä kahisevaa, jotta selviää. Minä taas en viitsi ostella tarpeetonta ja en ole koskaan tykännyt vaan kierrellä moisissa (joidenkin mielestä) paratiiseissa. Olen vissiin liian arkinen pakkaus, joka menee kauppaan ostamaan tarpeellisen ja poistuu.
Tiedän, että on perheitä, joille kauppakeskukset ovat ajanvietekohteita viikonloppuisin. Mennään ostoksille ja syömään ja nauttimaan erilaisista keskusten tarjoamista viihdykkeistä. Ja kauppiaat tykkää 😃

Jokainen tavallaan. Nyt, kun liikkeissä on jo joulukin alkanut, on ostosten kulta-aika. Helposti noissa suurissa ja komioissa sitten tartutaan tarjouksiin ja liian moni elää ”vahingossa” yli varojensakin. Otettaisko nyt ees järki mukaan sinne suureen ja komiaan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s