Pikkumökkiin?

Uutisissa kerrotaan Pekasta, joka rakensi oman talonsa pihamaalle mummonmökin. Ensin mökissä eli vaimon äiti ja hänen jälkeensä Pekan äiti. Mummonmökissä on ”oma tupa ja oma lupa”, mutta silti läheinen lähellä. Tällaisia on kyllä muuallakin – ja mielestäni voisi olla runsaasti enemmänkin.

Tuli tuosta mieleen oma kihlausaikani. Asuimme sillon Turussa erään omakotitalon pihaan rakennetussa pikkumökissä. Mökissä oli iso tupakeittiö, pieni makuusoppi, wc ja suihkutila. Pihassa oma pieni alue pöydälle ja parille tuolille. Se oli silloin hyvin riittävä ja viihdyimme hyvin.

🏠 Olen ennenkin ajatellut, että voisin hyvin asua pienessä pihamökissä, mutta sen verran vaativaksi (?) olen tullut, että ne perusmukavuudet kyllä tahdon. Eli, sähköt, sisäwc ja suihku ja netti. Tupakeittiö olisi ihan kätevä ja pieni makuunurkka antaisi rauhaisan sopen unosille. Jos vielä pihaan voisi kesällä laittaa jonkun kukkasen ja pienen yrttimaan (koholla oleva puinen allas olisi hyvä), mitä sitä sitten muuta kaipaisikaan…
Saahan sitä haaveilla ☺

2 kommenttia artikkeliin ”Pikkumökkiin?

  1. Aina saa haaveilla! Joku fiksu ihminen joskus sanoi, että ihminen, joka ei haaveile, on kuollut.

    Eikä tuo ny mahdotonkaan haave ole, pitäis vaan tuntee oikeat ihmiset, keille mennä vuokralle tai kenen mailta ostaa mökki… 🤔

    1. Mä kans uskon tuohon, että haaveita pitää olla (pitää tässä positiivisesti ymmärrettynä).
      Nyt vaan pitäs löytää ne oikeet ihmiset. Varmaan on käynnistettävä etsintä. Ehkä sellaiset jossain jo on odottamassa… 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s