Sillat yhdistävät

Tänään vietetään Siltojen päivää.
Sillat ovat merkittävä asia yhteiskunnassamme. Ajatellaanpa, miten monessa kohdassa ne nopeuttavatkaan kulkuamme oikaisten vesien, rautateiden, välillä muidenkin teiden yli. Joissain paikoissa sillat mahdollistavat kulun paikkaan muullakin kuin veneellä (saaret).

Minulle silta korostuu aina yhdistävänä asiana. Usein ajattelen ihmissuhteitakin siltana. Huollettu silta toimii, mutta, jos sillan annetaan rapistua, siitä tulee heikko, jopa mahdoton käyttää. ❓ Mahtaisiko tänään olla oikea päivä näiden siltojen huoltamiselle?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s