Vanha kikka

Suomalainen tietoturva-asiantuntija Mikko Hyppönen sai monet hetkeksi miettimään, onko Mikko nyt vahingossa tehnyt jotain outoa, vai mikä on jutun takana. Mikko nimittäin julkaisi verkossa kuvan, jossa näkyi osa hänen luottokorttistaan ja siihen kirjoitettuna PIN:5186. Asiaa sitten selviteltiin ja ilmeni kyseessä olevan vanha kikka. Jos ko. luottokortti varastetaan, varas yrittää käyttää sitä kortissa näkyvällä pin-koodilla. Mutta, se  näkyvä koodihan on tietenkin väärä! Näin kortti lukittuu muutaman kokeilun jälkeen ja varas menettää kortin. Tärkeää on tietenkin itse muistaa kortin oikea pin-koodi ja pitää se ihan eri paikassa kuin itse kortti. Onko näin toimiminen tavikselta viisasta, sen sitten jokainen päättää itse.

Uutinen asiasta löytyy TÄÄLTÄ.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s