Nuudelipäivä 🎀


Tänään on kansainvälinen nuudelipäivä. Nuo varsinkin opiskelijoiden suosimat nuudelit ovat iso apu, jos pitää saada ruokaa nopeasti ja helposti (ja edullisesti). Vaihetoehtoja on rajattomasti! Useimmiten nuudeleiden joukkoon lisätään erilaisia kasviksia ja sitten maun mukaan kalaa, kanaa, lihaa tai esim. katkarapuja. Ohjeita on netissä valtavan paljon! Eräs helppo ja makoisa on ’Nuudeli-kanapelti’, jonka ohjeen löydät TÄÄLTÄ.
Minulla on aina kaapissa ainakin pari nuudelipakettia ihan vaan varmuuden vuoksi. Joskus pitää olla ruokaa nopeasti, kun ei oikein jaksa / huvita  / viitsi muutakaan laittaa. Nuudelit kypsyvät muutamassa minuutissa ja sinä aikana pilkkoo kasvikset ja laittaa muut aineet ainakin lähes valmiiksi.

Onko sinulla jokin hyvä nuudeliohje annettavaksi meille?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s