MĂ€ oon ny sit vanha đŸ”„


Avasin tv:n ja aukes kymppiuutisten juttu WienissĂ€ (?) avatusta museosta. Museo saattaa olla jatkossa nuorten suosikki – tai sitten ei. MĂ€ vaan ihmettelen, jotta maksaako jotkut 15€ saadakseen ottaa itsestÀÀn selfieitĂ€ erilaisilla taustoilla. Eikö ihmisten normielĂ€mĂ€ssĂ€ ole tarjolla lukematon mÀÀrĂ€ erilaisia ja mitĂ€ mielikuvituksellisempia taustoja? Ihan maksuttakin runsaasti. Vain mielikuvitus on rajana 😎
MĂ€ oon sit vissiin ny tosiaan vanha, sillĂ€ en ymmĂ€rrĂ€ tota nyt ollenkaan. Onks se joku nĂ€yttĂ€misjuttu, jotta kĂ€vin siellĂ€ museossa 1Âœh ottamassa erilaisia selfie-otoksia?

4 kommenttia artikkeliin ”MĂ€ oon ny sit vanha đŸ”„

  1. Hulluudella ei ole mitÀÀn rajaa. MinÀ, minÀ, minÀ ja mun naama ja elÀmÀ oman navan ympÀrillÀ.

    1. No, ei nyt sit kuitenkaan nimitellĂ€… Jokainen valitsee elontapansa itse. Jos jostakusta on hienoa ottaa itsestÀÀn kuvia vaikka millaisissa asennoissa ym. siitĂ€ vaan. PitÀÀ kuitenkin muistaa, ettĂ€ ne hassuimmat (?) kuvat leviĂ€vĂ€t eniten ja sitĂ€ ei voi estÀÀ.

  2. Oh ja hoh! Mutta ehkĂ€ nuorten maailma ja kaikki on niin erilaista ja heidĂ€n kĂ€sitys esim. itsekeskeisyydestĂ€ on jotain muuta, kun meidĂ€n. Onneks ei oo meiltĂ€ pois, jos kĂ€yvĂ€t ja maksavat. Josko siinĂ€ olis mukana kuitenkin sosiaalisuutta ja menisivĂ€t museoon (miksi se muuten on museo?) ystĂ€vien kanssa aikaa viettĂ€mÀÀn. Oli miten oli, ainakin mun on todettava, et tosiaan olen vanha 🙄😄

    1. En ymmĂ€rrĂ€ minĂ€kÀÀn, miksi tuo on museo! Kenties siinĂ€ voi olla hiukkasen sosiaalisuutta, kun miettivĂ€t (jos…), millaisen kuvan ottaisi. Mutta, en silti kĂ€sitĂ€. Onneks mun ei tarviikaan!

Kommentointi on suljettu.