M√§ oon ny sit vanha ūüĒ•


Avasin tv:n ja aukes kymppiuutisten juttu Wieniss√§ (?) avatusta museosta. Museo saattaa olla jatkossa nuorten suosikki – tai sitten ei. M√§ vaan ihmettelen, jotta maksaako jotkut 15‚ā¨ saadakseen ottaa itsest√§√§n selfieit√§ erilaisilla taustoilla. Eik√∂ ihmisten normiel√§m√§ss√§ ole tarjolla lukematon m√§√§r√§ erilaisia ja mit√§ mielikuvituksellisempia taustoja? Ihan maksuttakin runsaasti. Vain mielikuvitus on rajana ūüėé
M√§ oon sit vissiin ny tosiaan vanha, sill√§ en ymm√§rr√§ tota nyt ollenkaan. Onks se joku n√§ytt√§misjuttu, jotta k√§vin siell√§ museossa 1¬Ĺh ottamassa erilaisia selfie-otoksia?

4 kommenttia artikkeliin ”M√§ oon ny sit vanha ūüĒ•

  1. Hulluudella ei ole mitään rajaa. Minä, minä, minä ja mun naama ja elämä oman navan ympärillä.

    1. No, ei nyt sit kuitenkaan nimitell√§… Jokainen valitsee elontapansa itse. Jos jostakusta on hienoa ottaa itsest√§√§n kuvia vaikka millaisissa asennoissa ym. siit√§ vaan. Pit√§√§ kuitenkin muistaa, ett√§ ne hassuimmat (?) kuvat levi√§v√§t eniten ja sit√§ ei voi est√§√§.

  2. Oh ja hoh! Mutta ehk√§ nuorten maailma ja kaikki on niin erilaista ja heid√§n k√§sitys esim. itsekeskeisyydest√§ on jotain muuta, kun meid√§n. Onneks ei oo meilt√§ pois, jos k√§yv√§t ja maksavat. Josko siin√§ olis mukana kuitenkin sosiaalisuutta ja menisiv√§t museoon (miksi se muuten on museo?) yst√§vien kanssa aikaa viett√§m√§√§n. Oli miten oli, ainakin mun on todettava, et tosiaan olen vanha ūüôĄūüėĄ

    1. En ymm√§rr√§ min√§k√§√§n, miksi tuo on museo! Kenties siin√§ voi olla hiukkasen sosiaalisuutta, kun miettiv√§t (jos…), millaisen kuvan ottaisi. Mutta, en silti k√§sit√§. Onneks mun ei tarviikaan!

Kommentointi on suljettu.