Uusi hittiruoka? ūüĒ•

pizza

Raumalaisessa Jubupizza-pizzeriassa koettiin kes√§ll√§ yll√§tys, kun nuoret neidot kysyiv√§t, saisiko pizzan ilman pohjaa. Hmm… pizzeria toimi asiakkaiden toiveiden mukaan ja valmisti pohjattoman pizzan. Kes√§st√§ alkaen sitten pizzerian listalla onkin ollut pohjaton pizza ja se on muuten suosittu! Moni ajattelee, ett√§ suosio olisi erityisesti naisten keskuudessa, mutta yll√§tys on kai sekin, ett√§ monet miehet ovat halunneet itselleen ja perheelleen juuri t√§m√§n version. Sit√§paitsi, se on ollut hyv√§ ratkaisu monelle, jolle vehn√§ ei sovi, kertovat pizzerian omistajat, Anne Nordlund ja h√§nen poikansa Jukka Nordlund.

Uutisen voit lukea: https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/anne-ja-jukka-saivat-raumalaisessa-pizzeriassa-erikoisen-pyynnon-toteuttivat-toiveen-ja-hittihan-siita-tuli-veti-ihan-hiljaiseksi/7542566

Löysinpä netistä myös ohjeen pohjattoman pizzan tekijöille:
https://www.minäonnistun.fi/pohjaton-pizza.html

Onkohan nyt niin, ett√§ monessa kodissa onkin viikonloppuna pizzap√§iv√§ ūüćēūü•ė

 

.