Uusi hittiruoka? đŸ”„

pizza

Raumalaisessa Jubupizza-pizzeriassa koettiin kesĂ€llĂ€ yllĂ€tys, kun nuoret neidot kysyivĂ€t, saisiko pizzan ilman pohjaa. Hmm… pizzeria toimi asiakkaiden toiveiden mukaan ja valmisti pohjattoman pizzan. KesĂ€stĂ€ alkaen sitten pizzerian listalla onkin ollut pohjaton pizza ja se on muuten suosittu! Moni ajattelee, ettĂ€ suosio olisi erityisesti naisten keskuudessa, mutta yllĂ€tys on kai sekin, ettĂ€ monet miehet ovat halunneet itselleen ja perheelleen juuri tĂ€mĂ€n version. SitĂ€paitsi, se on ollut hyvĂ€ ratkaisu monelle, jolle vehnĂ€ ei sovi, kertovat pizzerian omistajat, Anne Nordlund ja hĂ€nen poikansa Jukka Nordlund.

Uutisen voit lukea: https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/anne-ja-jukka-saivat-raumalaisessa-pizzeriassa-erikoisen-pyynnon-toteuttivat-toiveen-ja-hittihan-siita-tuli-veti-ihan-hiljaiseksi/7542566

LöysinpÀ netistÀ myös ohjeen pohjattoman pizzan tekijöille:
https://www.minÀonnistun.fi/pohjaton-pizza.html

Onkohan nyt niin, ettĂ€ monessa kodissa onkin viikonloppuna pizzapĂ€ivĂ€ đŸ•đŸ„˜

 

.