16-vuotias osasi ūüĒ•


Olen ajatellut pit√§√§ suuni kiinni kaikessa, mik√§ koskee arvon presidentti Trump’n toimintaa, mutta nyt tulee poikkeus:
Herra (ja ylh√§isyyten√§ itse√§√§n pit√§v√§) presidentti k√§v√§isi YK:n ilmastokokouksessa vastoin aiempia odotuksia . Ja tietenkin presidentti sitten my√∂s kommentoi Twitteriss√§ nuorta ruotsalaista ilmastoaktivisti Greta Thunbergia. Siis, presidentti kommentoi tytt√∂√§, ei asiaa, josta tytt√∂ puhui vaikka juuri sen asian takia Greta oli kokouksessa puhujana! presidentin kommentti kuuluu: ”H√§n vaikuttaa hyvin onnelliselta nuorelta tyt√∂lt√§, joka odottaa valoisaa tulevaisuutta. Mukava n√§hd√§!”  Ei tainnut arvoisa presidentti arvata, ett√§ tulee pian saamaan sanansa takaisin ūüėÄ Greta nimitt√§in k√§√§nsi presidentti Donald Trumpin laukoman ivallisen kommentin voitokseen Twitteriss√§. Gretan Twitter-esittelyn tekstiksi nimitt√§in muuttui teksti: ”‚Äď Olen todella onnellinen tytt√∂, joka odottaa valoisaa ja upeaa tulevaisuutta.” Edellisess√§ tekstiss√§ Greta kertoi olevansa 16-vuotias, Aspergerin oireyhtym√§st√§ k√§rsiv√§ ilmastoaktivisti…
ūüí° Pakko todeta, ett√§ Gretan tapa vastata oli loistava! Ei mink√§√§nlaista sanasotaa, ei aikomustakaan l√§hte√§ asioista v√§√§nt√§m√§√§n enemp√§√§, vaan oivallus, josta kyll√§ tajuaa helposti, minne viesti on osoitettu. ūüĎŹūüĎŹūüĎŹ

(Jos joku ei tiedä, todettakoon, että presidentti Trump on moneen kertaan sanonut koko ilmastonmuutospuheen olevan puppua ja siksi suhtautuminen niin asiaan kuin siitä puhuviinkin on se, mitä on.)

Yksi kommentti artikkeliin ”16-vuotias osasi ūüĒ•

  1. Tuo nuori neito on herätelly maailmaa enemmän kuin eri maiden päämiehet ja naiset. Hän tulee saamaan paljon hyvää aikaiseksi. Minä arvelen, että Gretan antama oivallinen piikki kolahti perille. Ei mr Trump tule asiaa koskaan myöntämään, mutta kun näyttää, että sanailu loppui tuohon, se toimi. Nuoret osaavat hyödyntää sosiaalista mediaa muita paremmin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s