N√§in kaupat saavat sinut ostamaan ūüéÄ


Kauppiailla on ihan oma ajattelutapansa siitä, miten mitäkin kannattaa sijoittaa kaupassaan. Moni ei tule asiaa edes ajatelleeksi, mutta tutustumalla diasarjaan, johon törmäsin netissä: https://www.msn.com/fi-fi/talous/uutiset/n%C3%A4in-kaupat-saavat-ostamaan-enemm%C3%A4n-n%C3%A4m%C3%A4-temput-ovat-k%C3%A4yt%C3%B6ss%C3%A4/ss-BBPF1FB?li=BBr5KbI&ocid huomaat asian olevan juuri noin. Ainakin useimmat ajatuksista toimii, esim. välttämättömät tavarat kaupan kauimmaiseen osaan, värikkäät hedelmät yms. alkuosaan, taustamusiikki hidastaa kulkemista ja maistiaiset lisäävät myyntiä. Katso linkin sivulta koko sarja ja huomaa, miten asia toimii Рja toimiiko se noin sinun käyttämässäsi liikkeessä.

3 kommenttia artikkeliin ”N√§in kaupat saavat sinut ostamaan ūüéÄ

  1. Eik√∂h√§ se noi toimi suurimmas osas marketteja, mut ei onnistu miu kohal, teen koton ostoslista, mit√§ orjallisest noudatan. Voin mie pulla, kakku maistiaisii testata, mut en osta kuiteskaa. Ain o pienemm√§t k√§rrit k√§yt√∂s, eik√§ nekk√§√§ tuu t√§ytee ūüėÄ

  2. Nyt, kun kerroit asiasta, on helppo huomata, että asia on todella juuri tuolla tavalla. Kai laskelmointi on heillekin tärkeää saadakseen mahdollisimman suuren myynnin. Ja me olemme vähän höpsöjä, kun annamme noiden jippojen toimia.

  3. √Ąityli-Mummo, aika monella (minullakin) on se ostoslista k√§yt√∂ss√§.Samoin kuin se pienempi ostosk√§rry – se on hyv√§ keino pit√§√§ asiat rajoissa.

    Aira, toki kauppiaalle on tulos tärkeä tai sitten ei ole kauppoja. Mutta, joskus tulee kyllä kaupassa mieleen, että vähempikin riittäisi. Ihan vaikka esimerkkinä maitohyllyt Рon niin montaa lajia, ettei sitä tavis tiedä,mikä ois se oikein. (varsinkin, kun en juo maitoa).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s