Luetaan e-kirjaa (eli sähköistä kirjaa) 🔥


Tänään on e-kirjan lukemisen päivä. Monelle ainoa oikea kirja on se käteen otettava kirja, mutta yhä useampi tarttuu ainakin ajoittain myös e-kirjaan eli sähköiseen kirjaan.
Sähköistä kirjaa voi lukea erillisella lukulaitteella tai tietokoneella, tabletilla tai jopa kännykällä. Maksuttomia ohjelmia on mobiililaitteisiin tarjolla useitakin.
Nykyisin aika usein julkaistavasta kirjasta tehdään myös e-kirjaversio, joka on useimmiten tavallista kirjaa halvempikin. Valikoimaa on jo runsaasti niin ostettavissa kuin kirjastoista lainattavaksikin.
E-kirjan etuina ovat usein hinta, mutta myös helppous ottaa mukaan vaikka matkalle. E-kirjan lukulaite tai tabletti vie vain vähän tilaa ja niihin voi tallentaa todella paljon kirjoja. Luettavaa riittää pitkäksikin aikaa 📙.

💡 Entä harrastatko kirjoittamista ja haluaisit julkaista kirjan, mutta et halua antaa julkaisua kustantajalle (tai et saa kustantajaa)…  Voit julkaista oman teoksesi myös vain sähköisenä versiona ja jopa täysin maksutta! Kaiken lisäksi saat pientä tuloa jokaisesta ostetusta e-kirjastasi. Ei niillä tuloilla rikastu, mutta hiukan tuloa on mahdollista saada – riippuen tietenkin e-kirjasi hinnasta ja myytyjen kirjojen määrästä.

Tänään kuitenkin on e-kirjan lukemisen päivä, joten pitääpä tutkia, mitä onkaan omalla kirjastolla tarjolla luettavaksi sähköisessä muodossa.

2 kommenttia artikkeliin ”Luetaan e-kirjaa (eli sähköistä kirjaa) 🔥

  1. Olen vastustanut e-kirjaa ja äänikirjaa, koska mielestäni ainoa oikea kirja on se painettu versio, mitä voin pidellä käsissäni ja selata sen kahisevia lehtiä. Nyt olen kuitenkin antanut sen verran periksi, että puhelimessani on muutama ilmainen e-kirja, joita olen pitänyt ”hätävaralukemistona” silloin, kun kirjaston kirjat on luettu eikä uusia ole ehtinyt hakea.

  2. Onhan se perusversio kirjasta niin erilainen, mutta e-kirjan kätevyys on juuri tuo mahdollisuus pitää mukana vaikka useampikin versio. Mä en kännykästä lue, mutta tabletilta kyllä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s