Vanhojen yst√§vien kohtaaminen ūüĒ•


Vanhojen yst√§vien kohtaaminen on yleens√§ iloinen tapahtuma. T√§n√§√§n vietet√§√§n ’Vanhojen yst√§vien l√∂yt√§misen p√§iv√§√§’. Usein el√§m√§ vie ajan my√∂t√§ eri suuntiin ja yhteydenpito saattaa katketa. Kun sitten el√§m√§ j√§lleen tasaantuu, moni alkaa kaivata vanhoja yst√§vi√§√§n. T√§h√§n kaipuuseen voi isona apuna olla netti sen eri palveluineen.
Minulle esim. Facebook on ennenkaikkea yhteydenpitokanava vuosien, jopa vuosikymmenten takaisiin ystäviin ja kavereihin. On mukava kuulla ja nähdä, miten elämä on ketäkin kuljettanut ja mikä on nykytilanne. Katsoin Fb-kavereitani ja totesin, että vanhimmat ovat 1970-luvun puolivälin ajalta! Monen kanssa oli pitkään taukoa, kun ei edes tiedetty, missä toinen on. Kunnes Fb toi tutun ihmisen yhteyksien päähän. Monet heistä olen tavannut, osan useaan kertaankin. Ja tulen tapaamaankin.
Jos sin√§ alat etsi√§ netin kautta vanhoja yst√§vi√§si, muista, ett√§ siell√§ voi olla my√∂s muita samannimisi√§. N√§in kannattaa aina ensin varmistaa, oletkohan sama henkil√∂, joka oli…¬† Lis√§ksi jotkut ovat toivoneet, ett√§ mainitsen my√∂s t√§st√§ asiasta puhuessani t√§m√§n: joillakin on omat syyns√§, miksi eiv√§t halua kohdata vanhoja yst√§vi√§√§n ja heill√§ on siihen my√∂s oikeus. Kunnioitetaan my√∂s t√§t√§ oikeutta.

Halutessasi löytää vanhan ystäväsi, voit käyttää nettiä Рjos sellainen sinulla on. Muuten pitää kysellä omilta tutuilta ja mahdollisilta yhteisiltä tutuilta, josko joku tietäisi, missä toivomasi henkilö on ja olisiko kenties yhteystietojakin.

Iloitaan vanhojen yst√§vien kohtaamisesta, kun se on mahdollista ūü§ó

 

3 kommenttia artikkeliin ”Vanhojen yst√§vien kohtaaminen ūüĒ•

  1. Minä olen löytänyt netistä monta kouluaikaista kaveria. Se on hauskaa. On sieltä kyllä tunkenut myös niitä, joiden en haluaisi löytävän minua. Niiden kaveripyynnöt torjun heti.

  2. Tääl netis tapaa entisii koulukavereita, työkavereita, sukulaisii, monet assuu kaukana, ilma nettii ois yhteyvepito aika olematonta. En halua olla se, joka ykspuolisest ottaa yhteyttä soittamal.

    1. Tuo on hyvä pointti, että muuten joutuu aika ykspuolisesti hoitamaan yhteyksiä. Monet kun viestivät kokonaan kirjallisesti (tai puhuen) netin kautta.
      Ja vanhoejn tuttujen uudelleenkohtaamisessa on usein aitoa iloa. Netti lyhentää välimatkoja ja sekin on usein arvokas asia.

Kommentointi on suljettu.