Ystävyyden aika 🔥


Nyt on ystävyyden aika, sillä syyskuu on ystävyyden kuukausi. Kyllä, helmikuussa vietetään Suomessa (muualla se on rakastavaisten päivä) Ystävänpäivää, mutta nyt on ystäyyden kuukausi. Aikana, jolloin yksinäisyys on Suomessa eri tutkimusten mukaan jo suunnilleen yhtä suuri ongelma kuin sydän- ja verisuonitaudit, tarvitaan tekoja.

Nyt juuri on oikea aika ottaa aikaa ystäville. Aikaa on; se on vain järjestelykysymys! On aika irrottautua niistä aparaateista ja tehdä jotain sellaista, josta molemmat pitävät. Olla yhdessä, kokea asioita ja vaikka vain jutustella. Kuitenkin, olla 100%:sti läsnä.

Mikä on asia, jota sinä voisit tehdä (ja myös teet…) ystäväsi / ystäviesi kanssa nyt?  Minä nautin suuresti ajasta tulen äärellä;  sopivat eväät ja aikaa olla ihan rauhassa juuri siinä hetkessä. Entä sinä?