Ikääntyminen voi olla hauskaa! 🎀


Ikääntyvistä ihmisistä on kaikenlaisia käsityksiä. Osa niistä on kyllä selvästi vanhentuneita ja aivan vääriä. Törmäsin netissä  sivustoon ”Vanhentuneet käsitykset ikääntyvistä ihmisistä”. Sivustolla on 16 kuvan kuvasarja, joka sai minut ainakin hymyilemään moneen kertaan. Heti alkajaisiksi aukesi kuva tekstillä: ”Ikäihmiset eivät sopeudu muutokseen”.  Tuli vaan mieleen muutama ihminen, jotka ovat iältään kaukana ikäihmisestä, mutta eivät sopeudu muutoksiin, ja toisaalta muutama ikäihminen, joka on ottanut muutoksista kaiken mahdollisen hyödyn ja / tai huvin. Kuvasarjan esimerkit ovat niin tosia ja samalla niin kaukana todellisuudesta. Ihan vaan ihmisestä itsestään riippuen. Ikäihmisetkään eivät ole kaikki samassa muotissa – onneksi ☺.

Suosittelen, että katsot kuvasarjan (kuvasarjan nimi on linkkinä ko. sivulle) 👍

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s