Samat pilvet kaikkialla đŸŽ€


Innokas matkabloggaaja on Instagramissa joutunut huomion kohteeksi siitÀ, ettÀ hÀnen matkakuvissaan nÀyttÀÀ kaikkialla olevan aivan samanlaiset pilvet. TÀhÀn on nyt kiinnitetty laajaa huomiota. Osa kokee bloggaajan harhauttavan heitÀ, osan mielestÀ asia on ok.
Bloggaaja on nimittĂ€in jossain yhteydessĂ€ kertonut kĂ€yttĂ€vĂ€nsĂ€ kuvia julkaistaessaan tiettyĂ€ kuvankĂ€sittelyohjelmaa ja laittavansa sillĂ€ nuo samat pilvet kaikkialle. Tarjolla olisi monia erilaisiakin versioita (aitojen ohella, tietenkin), mutta bloggaaja kertoo syyn juuri tuon pilvikuvan kĂ€ytölle: ”Satun vain pitĂ€mÀÀn siitĂ€.”

Kuvien kÀsittelyÀ tehdÀÀn usein paljonkin. MinÀ rajaan kuvia niin, ettÀ esille jÀÀ se olennaisin, mutta en kyllÀ lisÀile valmiita taustoja tms.  Kehykset kyllÀ, mutta nehÀn tÀydentÀvÀt kuvaani.
Kun ajattelen jutun bloggaajan toimia, kokisin kyllÀ jonkintason huijaukseksi sen, ettÀ kuvassa on taivas pilvineen olematta silti juttuun liittyvÀ todellisuus. EntÀ sinÀ?

Juttu löytyy TÄÄLTÄ.

2 kommenttia artikkeliin ”Samat pilvet kaikkialla đŸŽ€

  1. NĂ€in ne kuvat. Tuli heti tunne, ettĂ€ ovat kaikki lavastettuja/kuvamanipulaatioita – mitĂ€ ikinĂ€ nyt kuville voikaan tehdĂ€. Ettei hĂ€n oo ikinĂ€ kĂ€ynytkÀÀn niissĂ€ paikoissa, joista kuvat muka ovat.

    1. TĂ€mĂ€ juuri on yksi netin ongelmallisista asioista; kuvia voi kĂ€sitellĂ€ rajattomasti. Mahdollisuutta kĂ€ytetÀÀn paljon vÀÀrin 😕. Minusta on ajattelematonta bloggaajalta toimia noin, sillĂ€ kyllĂ€ tuossa menee uskottavuus muunkin osalta.

Vastaa

TÀytÀ tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisÀÀn:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttÀ palveluun %s