Voihan Sykkeli ūüĒ•


Voihan Sykkeli, teit√§, miehet!  Ouluunkin on nyt tullut kaupunkipy√∂r√§t. Niiden nimi on Sykkeli ja v√§ri pinkki. Mik√§s sitten olikaan kommentti asiassa? Netiss√§ miehet valittaa, ettei tosimies voi niit√§ k√§ytt√§√§, kun ne ovat naisten v√§risi√§ ūüėĀ. Sallikaa minun nauraa! Tosimies ei katso v√§ri√§, vaan ajaa, jos kerran fillaria tarvitsee.
Pinkki on erinomainen värivalinta, koska se erottuu kauas eikä ole ihan jokatyypin väri. Erottuvat lainapyörät muista helposti.
Siit√§ vaan, miehetkin, sykkel√∂im√§√§n ūüö≤

2 kommenttia artikkeliin ”Voihan Sykkeli ūüĒ•

  1. Eih√§ v√§ril oo v√§li√§, koha o punasta ūüėÄ

    1. Minusta hyvä näkyvyys on tärkeää. Jos käytetään kaupunkipyöriä / lainapyöriä, on hyvä, että ne näkyvät sijainnissaankin (paikalla ollessaan) kauas. Jos aikuisen itsetunto ei kestä ajaa pinkillä pyörällä, kävelköön.

Kommentointi on suljettu.