Jos ei vaan haluta ūüéÄ


Uutisissa netiss√§ t√∂rm√§sin juttuun, jossa todettiin: ”Ilman seksuaalista vetovoimaa voi olla syv√§√§ rakkautta” (seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen). T√§m√§ asia putkahtaa esille aina v√§lill√§ eri ihmisten kanssa keskustellessa. Tuntuu, ett√§ asiassa on kaksi todella vahvaa ja vastakkaista mielipidett√§;  1. Seksi kuuluu ehdottomasti suhteeseen ja ilman sit√§ ei voi olla suhdetta. 2. Ilman seksi√§kin voi olla erinomaisen hyv√§ ja toimiva suhde. J√§nn√§√§ sekin, miten herk√§sti asiassa saa ison riidan aikaan.
Min√§ kuulun tuohon kakkosryhm√§√§n; siis asenteeltani. Seksit√∂n suhdekin voi olla todella syv√§ rakkaussuhde, eik√§ asian pit√§isi mill√§√§n tavalla kuulua muille. Jos / kun asiaa mietit omalla kohdallasi (tai jonkun l√§heisesi kohdalla), voit kysy√§ seksuaaliterapeutti Pauliina Flang kehoituksen mukaan: ”Voisiko meid√§n suhteessamme riitt√§√§ hellyys seksin sijaan? Koskettelu, suudelmat ja l√§heisyys?” Vastaus on vain ja ainoastaan asiaa pohtivan / pohtivien v√§linen asia. Olennaista tietenkin on, ett√§ suhteessa on t√§rke√§√§ l√∂yt√§√§ kumppanien v√§linen tasapaino asiassa. Sen j√§lkeen asia ei ole muiden asia.
Mit√§ sin√§ asiasta ajattelet? jotkut sanovat, ett√§ seksit√∂n suhde on samaa kuin yst√§vyys. Onko? Etenkin, jos muistaa, mit√§ Pauliina Flang asiassa kehottaa kysym√§√§n…

3 kommenttia artikkeliin ”Jos ei vaan haluta ūüéÄ

  1. Ei aina haluta, mutta jos ei ollenkaan haluta, ei se mikään suhde ole.

  2. Jos suhteessa on seksuaalisuutta (haleja, suukkoja, hyv√§ olla yhes) nii kyl sit√§ seksiikii sit l√∂ytyy ‚̧

    1. Löytyy tai ei, minusta on ulkopuolisten turha alkaa määritellä toisten suhteen laatua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s