Jos ei vaan haluta đŸŽ€


Uutisissa netissĂ€ törmĂ€sin juttuun, jossa todettiin: ”Ilman seksuaalista vetovoimaa voi olla syvÀÀ rakkautta” (seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen). TĂ€mĂ€ asia putkahtaa esille aina vĂ€lillĂ€ eri ihmisten kanssa keskustellessa. Tuntuu, ettĂ€ asiassa on kaksi todella vahvaa ja vastakkaista mielipidettĂ€;  1. Seksi kuuluu ehdottomasti suhteeseen ja ilman sitĂ€ ei voi olla suhdetta. 2. Ilman seksiĂ€kin voi olla erinomaisen hyvĂ€ ja toimiva suhde. JĂ€nnÀÀ sekin, miten herkĂ€sti asiassa saa ison riidan aikaan.
MinĂ€ kuulun tuohon kakkosryhmÀÀn; siis asenteeltani. Seksitön suhdekin voi olla todella syvĂ€ rakkaussuhde, eikĂ€ asian pitĂ€isi millÀÀn tavalla kuulua muille. Jos / kun asiaa mietit omalla kohdallasi (tai jonkun lĂ€heisesi kohdalla), voit kysyĂ€ seksuaaliterapeutti Pauliina Flang kehoituksen mukaan: ”Voisiko meidĂ€n suhteessamme riittÀÀ hellyys seksin sijaan? Koskettelu, suudelmat ja lĂ€heisyys?” Vastaus on vain ja ainoastaan asiaa pohtivan / pohtivien vĂ€linen asia. Olennaista tietenkin on, ettĂ€ suhteessa on tĂ€rkeÀÀ löytÀÀ kumppanien vĂ€linen tasapaino asiassa. Sen jĂ€lkeen asia ei ole muiden asia.
MitĂ€ sinĂ€ asiasta ajattelet? jotkut sanovat, ettĂ€ seksitön suhde on samaa kuin ystĂ€vyys. Onko? Etenkin, jos muistaa, mitĂ€ Pauliina Flang asiassa kehottaa kysymÀÀn…

3 kommenttia artikkeliin ”Jos ei vaan haluta đŸŽ€

  1. Ei aina haluta, mutta jos ei ollenkaan haluta, ei se mikÀÀn suhde ole.

  2. Jos suhteessa on seksuaalisuutta (haleja, suukkoja, hyvĂ€ olla yhes) nii kyl sitĂ€ seksiikii sit löytyy ❀

    1. Löytyy tai ei, minusta on ulkopuolisten turha alkaa mÀÀritellÀ toisten suhteen laatua.

Vastaa

TÀytÀ tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisÀÀn:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttÀ palveluun %s