Väärää viestiä annetaan 🔥


Kyllä poliisi antaa nyt omalla toiminnallaan ihan väärää viestiä nuorelle 😣. Kaarinassa 11-vuotias tyttö meni kotoa saamiensa ohjeiden mukaan puolustamaan 13-vuotiaan pojan kiusaamaa pikkupoikaa. Seuraus oli, että tämä 13-vuotias oli uutisten mukaan ”pahoinpidellyt tyttären kasvot ruhjeille hakkaamalla ja potkimalla ympäri kehoa”.  Asiasta on tehty rikosilmoitus.

Mitä tekee poliisi?
Poliisi tutkii asiaa… Pahoinpitely tapahtui torstaina ja tänään, tiistaina kerrotaan: ”Poliisin mukaan tapauksen osallisia ei kuitenkaan ole päästy vielä kuulemaan, eikä poliisi ole varmistunut pahoinpitelystä epäillyn lapsen henkilöllisyydestä. Niin ikään epäillyn ikä on toistaiseksi vielä varmistamatta.”
Tällainen ”ei ole päästy kuulemaan”-selitys monen päivän päästä on väärä viesti nuorelle pahoinpitelijälle. Poliisilla ei tunnu olevan mitään kiirettä asian selvittämisessä. Mielestäni jokaikinen lapseen kohdistuva juttu on käsiteltävä kiireellisenä!  Nyt nuori pahoinpitelijä saa käsityksen, ettei se nyt niin kummonen juttu ollut. Aikana, jolloin kiusaamista ja väkivaltaa halutaan vähentää, ei voida jättää tällaisen tapauksen selvittelyä parempaan ajankohtaan! Uskallanpa sanoa, että jos poliisin oma tytär olisi ollut kohteena, toiminta olisi jo aivan toisella tasolla.