Melkein tuli poru ūüĒ•


On se vaan niin, että joku asia voi käydä pinnan päälle todella rankasti. Eilen se sitten tapahtui. En ole mikään superkokki ollut koskaan. Monenlaista on tullut värkättyä ja normisti on ihan syötävää tullut. Eilen sitten ei. Ei mikään.
Sain muutama p√§iv√§ sitten Yst√§v√§n tekem√§√§ kerroskiisseli√§. Alkoi moista tehd√§ mieli joten tuumasta toimeen. No, mulla ei ole yleens√§k√§√§n maitoa kotona, niin siit√§ tutkimaan asiaa netist√§. Maitojauheesta tehty maito pit√§isi ohjeiden mukaan sopia. P√§√§tin kokeilla maitokiisselin tekoa. Niinp√§, kokeilla oikein kahteen kertaan. Nyt on kaksi kattilaa pohjaanpalaneella maitokiisselill√§ (kyll√§, sekoitin koko aika) ja poisheitetyt palaneenmakuiset kiisselit. – Marjakiisseli sent√§√§n onnistui. –  Harmittaa, harmittaa ihan viet√§v√§sti ūü§Ē.  Eip√§ tartte v√§h√§√§n aikaan yritt√§√§ moisia. Juujuu, varmaan ois syyt√§ olla sit√§ oikeaa maitoa, mutta kun sit√§ en muuten juurikaan k√§yt√§, sit√§ harvoin on.  Jospa tyydyn vaan noihin normijuttuihin.

5 kommenttia artikkeliin ”Melkein tuli poru ūüĒ•

  1. Mitä sitä kaikkea poraamaan! Kattilaan pyykkipulveria ja vettä ja hellalle pariksi tunniksi. Kyllä lähtee sun pohjaanpalaneet mömmöt irti.
    Hanki seuraavalle kerralle maitoa ensin ja yritä uudelleen. Maitokiisseli maistuu marjojen kanssakin.

  2. √Ąl√§ viel lannistu, seuraaval kauppareissul ostat maitoo ja keittelet sit√§ maitokiisselii onnistuneesti ūüôā

    1. Niinkai se on tehtävä. Taidanpa keittää sen vielä vesihauteessa. Sillon ainakaan ei pitäs palaa pohjaan.
      Joskus tosikauan sitten oli sellasia posliinisia l√§pysk√∂it√§, joita laitettiin kattilan pohjalle (sinne maidon joukkon siis) est√§m√§√§n pohjaanpalamista. Ei taida moisia en√§√§ olla olemassakaan…

Kommentointi on suljettu.