Vaara! đŸ”„


Se on vaaran aika NYT! Autoilijoilla on (onko oikeasti?) kiire ja sitten ajetaan kuin viimeistĂ€ pĂ€ivÀÀ. Valitettavasti moni samalla kurkkii kĂ€nnykkÀÀ, jopa viestii kĂ€nnykĂ€llĂ€. Jotta ei olisi tĂ€ssĂ€ jo tarpeeksi vaaraa, nyt on edessĂ€ ison vaaran aika; hitaasti kulkevat maatalouskoneet ovat tiellĂ€! Usein vielĂ€ hĂ€mĂ€rĂ€n, jopa pimeĂ€n aikaan. Yht’Ă€kkiĂ€ edessĂ€ on iso kone, joka ei voi sopeutua muun liikenteen nopeuteen. Se on vaarallista!
On ihan turha valittaa nÀistÀ koneista. Jos koneet eivÀt voi liikkua tiellÀ, ei satoa saada korjattua ja mistÀs sitten otetaan elintarvikkeisiin tarvittava sato?! Kaikkia tarvitaan omalla ajallaan ja paikallaan.

📱 Nyt se jĂ€rki kĂ€yttöön, ettei tule ikĂ€viĂ€ uutisia liikennehaavereista! 🔔

3 kommenttia artikkeliin ”Vaara! đŸ”„

  1. Onhan se niin, ettÀ maajussit tarviivat ajan kulkea koneineen, mutta onko se pakko tehdÀ ruuhka-aikaan? Moni maajussi köröttelee puimureillaan ja traktoreillaan juuri pahimpaan ruuhka-aikaan. Liikkuisivat ennen tai jÀlkeen ruuhkan. VÀhemmÀn nÀkisi keskisormea sillon.

    1. Kiitos, Arja đŸŒș

      (kuva ei tullut mukaan, mutta ajatus lÀmmittÀÀ mieltÀ)

Vastaa

TÀytÀ tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisÀÀn:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttÀ palveluun %s