Vaara! ūüĒ•


Se on vaaran aika NYT! Autoilijoilla on (onko oikeasti?) kiire ja sitten ajetaan kuin viimeist√§ p√§iv√§√§. Valitettavasti moni samalla kurkkii k√§nnykk√§√§, jopa viestii k√§nnyk√§ll√§. Jotta ei olisi t√§ss√§ jo tarpeeksi vaaraa, nyt on edess√§ ison vaaran aika; hitaasti kulkevat maatalouskoneet ovat tiell√§! Usein viel√§ h√§m√§r√§n, jopa pime√§n aikaan. Yht’√§kki√§ edess√§ on iso kone, joka ei voi sopeutua muun liikenteen nopeuteen. Se on vaarallista!
On ihan turha valittaa näistä koneista. Jos koneet eivät voi liikkua tiellä, ei satoa saada korjattua ja mistäs sitten otetaan elintarvikkeisiin tarvittava sato?! Kaikkia tarvitaan omalla ajallaan ja paikallaan.

ūüďĘ Nyt se j√§rki k√§ytt√∂√∂n, ettei tule ik√§vi√§ uutisia liikennehaavereista! ūüĒĒ

3 kommenttia artikkeliin ”Vaara! ūüĒ•

  1. Onhan se niin, että maajussit tarviivat ajan kulkea koneineen, mutta onko se pakko tehdä ruuhka-aikaan? Moni maajussi köröttelee puimureillaan ja traktoreillaan juuri pahimpaan ruuhka-aikaan. Liikkuisivat ennen tai jälkeen ruuhkan. Vähemmän näkisi keskisormea sillon.

  2. Onnea Marjatta nimmaripäivänä! Lieksan kirkon alttari!

    1. Kiitos, Arja ūüĆļ

      (kuva ei tullut mukaan, mutta ajatus lämmittää mieltä)

Kommentointi on suljettu.