Niin tai nĂ€in đŸ”„


KÀvin eilen Naivistien nÀyttelyssÀ Iittalassa. Jotenkin pidÀn tuosta nÀyttelystÀ, jossa olen vuosien ajan kÀynyt joka kesÀ. Kuva on sieltÀ.
Kuvassa kehoitetaan kuiskaamaan unelmasi lavuaariin. PidĂ€n ideasta kĂ€yttÀÀ lavuaaria uudelleen, mutta minulle jĂ€i tekstin osalta ideasta ristiriitainen olo. MinĂ€ kun koen, ettĂ€ jos kuiskaan idean lavuaariin, se menee alas jonnekin putkiston syövereihin. MinĂ€ varmaan olisin nimittĂ€nyt tuon jotenkin malliin ’Vapautumisen lavuaari’ ja kehoittanut kuiskaamaan murheensa lavuaariin. Sinne ne turhat murheet joutaisivatkon putkiston syöverehihin.
Unelmille olisin voinut sitten laittaa vaikka takan luukut avoinna…

Takastahan menee savupiippu ylös, joten ”hihkaise unelmasi”-tekstillĂ€ unelmat kiitĂ€vĂ€t kohti taivasta ja lĂ€htevĂ€t liitoon â˜ș. No, en halua arvostella kenenkÀÀn nĂ€kemystĂ€, vaan kerroinpa vaan omani.

3 kommenttia artikkeliin ”Niin tai nĂ€in đŸ”„

  1. Just noi niiku kerroit, toiveet ylĂ€ilmoihi. Aiva ihana kaude kuva ❀

  2. Joskus tuntuu, ettÀ noita murheidenkaatolavuaareja sais olla siellÀ ja tÀÀllÀ. Ihmiset surevat hirmuisen paljon asioita, joille ei voi mitÀÀn. Erityisesti menneet ovat menneitÀ. Toisaalta myös liika ennakkoon sureminen voi viedÀ paljon hyvÀÀ elÀmÀstÀ ohi.

    Kiitos, Äityli-Mummo kauniista sanoistasi â˜ș

Vastaa

TÀytÀ tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisÀÀn:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttÀ palveluun %s