Niin paljon niin turhaa đŸŽ€


Pari pĂ€ivÀÀ sitten kyselin toisaalla netissĂ€, mikĂ€ tĂ€mĂ€ on. Sain tietÀÀ, ettĂ€ tuota vempelettĂ€ kĂ€ytetÀÀn omenan pilkkomiseen. Joku kehui, joku sanoi, ettĂ€ on hankala. No, kerroin tiedon YstĂ€vĂ€lle, jolla aparaatti on (eikĂ€ tiennyt, mikĂ€ se on)…
Eilen sitten törmĂ€sin netissĂ€ sivustoon, jossa esitellÀÀn lĂ€hes 30 keittiöesinettĂ€, jotka luokitellaan jutussa ”NĂ€itĂ€ keittiötarvikkeita ET tarvitse”! SiinĂ€hĂ€n se oli ihan ensimmĂ€isenĂ€ tuo samainen omenanpilkkomislaite 😁 Suurelta osin olen jopa samaa mieltĂ€, mutta jokunen oli sellainen, joista olen eri mieltĂ€.  Katso sinĂ€ juttu TÄÄLTÄ ja pÀÀttele, mitĂ€ sinĂ€ tuumaat mainituista keittiövĂ€lineistĂ€.

2 kommenttia artikkeliin ”Niin paljon niin turhaa đŸŽ€

  1. Oli jopa muutamia sellaisia, joista en ollut ikinÀ kuullutkaan. Mutta salaattilinko ja valkosipulipuristin ovat meillÀ kyllÀ sÀÀnnöllisessÀ kÀytössÀ. NiistÀ en luovu.

    1. EnpÀ muistanutkaan tuota valkosipulipuristinta kirjoittaessani juttua. Se minullakin on ja kÀytössÀ. Toki eri ihmisillÀ erilaiset laitteet tarpeen; esim. sÀhköveitsi on vammaiselle iso apu ja hyödyllinen.

Vastaa

TÀytÀ tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisÀÀn:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttÀ palveluun %s