Miksi et sano sitĂ€? đŸ”„

Miksi et sano sitĂ€; tuo tulee mieleen telkkarissa nĂ€kyvĂ€stĂ€ DNA:n mainoksesta! Kumppanit (?) istuvat samalla sohvalla ja keskustelevat – kĂ€nnykĂ€llĂ€. TĂ€mĂ€ on jotain, jota mĂ€ vaan en ymmĂ€rrĂ€ 😕. Miksi ihmeessĂ€ niinkin tĂ€rkeÀÀ asiaa kuin mainoksessa on, ei sanota ÀÀneen sille vieressĂ€ olevalle? Juu, juu, tiedĂ€n, ettĂ€ mainostetaan kĂ€nnykkÀÀ ja liittymÀÀ. Mutta… onko silti hyvĂ€stĂ€ vihjata, ettĂ€ keskustellaan vaan kĂ€nnykĂ€n kautta vaikka ollaankin vieretysten?! Taidan olla tĂ€ssĂ€(kin) superkalkkis…

2 kommenttia artikkeliin ”Miksi et sano sitĂ€? đŸ”„

  1. Ei tuo mainos taida kauas totuudesta heittÀÀ, kun katsoo ympĂ€rilleen. Seurassakin tuijotellaan sitĂ€ luuria. Normaali seurustelu ja juttelu on aika lailla vĂ€hentynyt. Ja vaikka juteltaisiinkin, niin ei mene kauaa, kun joku ottaa puhelimensa esiin nĂ€yttÀÀkseen siitĂ€ jotain tai ”kuuklatakseen”. Mummoillakaan ei ole enÀÀ lastenlasten kuvat lompakossa. Ne on puhelimessa.

    1. Sama on kokemus; kÀnnykÀt kaikilla kÀytössÀ, vaikka ollaan porukassa. Jos joku ei kÀytÀ kÀnnykkÀÀ noin, hÀn on auttamattomasti ukona porukasta. IkÀvÀÀ. KyllÀ suora kontakti kuitenkin on sitÀ parasta.
      Tuo mummo-juttu on mielestĂ€ni vĂ€hĂ€n eri sarjassa. KĂ€nnykkĂ€ on mummoillakin nykyisin aina mukana. NiinpĂ€ se lapsenlapsetkin kulkevat kuvana mukana kaikkialle. Lompakko ei aina ole mukana…

Vastaa

TÀytÀ tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisÀÀn:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttÀ palveluun %s