Miksi et sano sit√§? ūüĒ•

Miksi et sano sit√§; tuo tulee mieleen telkkarissa n√§kyv√§st√§ DNA:n mainoksesta! Kumppanit (?) istuvat samalla sohvalla ja keskustelevat – k√§nnyk√§ll√§. T√§m√§ on jotain, jota m√§ vaan en ymm√§rr√§ ūüėē. Miksi ihmeess√§ niinkin t√§rke√§√§ asiaa kuin mainoksessa on, ei sanota √§√§neen sille vieress√§ olevalle? Juu, juu, tied√§n, ett√§ mainostetaan k√§nnykk√§√§ ja liittym√§√§. Mutta… onko silti hyv√§st√§ vihjata, ett√§ keskustellaan vaan k√§nnyk√§n kautta vaikka ollaankin vieretysten?! Taidan olla t√§ss√§(kin) superkalkkis…

2 kommenttia artikkeliin ”Miksi et sano sit√§? ūüĒ•

  1. Ei tuo mainos taida kauas totuudesta heitt√§√§, kun katsoo ymp√§rilleen. Seurassakin tuijotellaan sit√§ luuria. Normaali seurustelu ja juttelu on aika lailla v√§hentynyt. Ja vaikka juteltaisiinkin, niin ei mene kauaa, kun joku ottaa puhelimensa esiin n√§ytt√§√§kseen siit√§ jotain tai ”kuuklatakseen”. Mummoillakaan ei ole en√§√§ lastenlasten kuvat lompakossa. Ne on puhelimessa.

    1. Sama on kokemus; kännykät kaikilla käytössä, vaikka ollaan porukassa. Jos joku ei käytä kännykkää noin, hän on auttamattomasti ukona porukasta. Ikävää. Kyllä suora kontakti kuitenkin on sitä parasta.
      Tuo mummo-juttu on mielest√§ni v√§h√§n eri sarjassa. K√§nnykk√§ on mummoillakin nykyisin aina mukana. Niinp√§ se lapsenlapsetkin kulkevat kuvana mukana kaikkialle. Lompakko ei aina ole mukana…

Kommentointi on suljettu.