Ei mun pitäny… đź”Ą


Eihän mun pitäny ostaa ku lettukaffit, mutta en mä voinu vastustaa kiusausta 🤩…
Kävin tänään Tammelassa Hakkapeliittatapahtumassa. Olen monessa paikassa joutunut odottamaan, mutta en koskaan päätien varrella kilometrijonossa ja siitä pikkutielle jonossa edeten tahtiin 1 auto- stop-stop-stop- 1 auto- stop-stop-stop…  Mutta, totuus on, että sen jonotuksen ymmärtää, kun lopulta pääsee perille! Perillä oli monenlaista ohjelmaa ja paljon erilaisia myyntikojuja. Erona moniin markkinoihin ym. oli se, että ei ollut krääsää, ei metrilakua tms.  Tarjolla paljon ihania kotimaisia käsintehtyjä tuotteita; käsitöitä, puutöitä, keramiikkaa, leivonnaisia ym. ym.  En voinut ohittaa tuota joutsenkuvioitua servettitelinettä… Montaa muutakin teki kyllä mieli, mutta Pienen Punaisen remppa vei ylimääräiset (ai, mitkä ylimääräiset?) rahat.
Alue on varsin laaja, joten aikaa sinne pitää varata. Jos sinulla on vielä sunnuntain suunnitelmat auki, kurkistapa Hakkapeliittatapahtuman sivuilta ohjelma ym. tiedot: http://www.nsaura.fi/hakkapeliittatapahtuma/

2 kommenttia artikkeliin ”Ei mun pitäny… đź”Ą

  1. Olen ollut melkein jokaisessa tapahtumassa. Ensimmäinen pidettiin Tammela koulutuskeskuksessa. Tänä vuonna en pääse tulemaan. Tapahtuma on aina yhtä hieno.

    1. Kyllä, hieno oli. Hirmusti nähty vaivaa sen toteuttamisessa.

Kommentointi on suljettu.