Ei mun pit√§ny… ūüĒ•


Eih√§n mun pit√§ny ostaa ku lettukaffit, mutta en m√§ voinu vastustaa kiusausta ūü§©…
K√§vin t√§n√§√§n Tammelassa Hakkapeliittatapahtumassa. Olen monessa paikassa joutunut odottamaan, mutta en koskaan p√§√§tien varrella kilometrijonossa ja siit√§ pikkutielle jonossa edeten tahtiin 1 auto- stop-stop-stop- 1 auto- stop-stop-stop…  Mutta, totuus on, ett√§ sen jonotuksen ymm√§rt√§√§, kun lopulta p√§√§see perille! Perill√§ oli monenlaista ohjelmaa ja paljon erilaisia myyntikojuja. Erona moniin markkinoihin ym. oli se, ett√§ ei ollut kr√§√§s√§√§, ei metrilakua tms.  Tarjolla paljon ihania kotimaisia k√§sintehtyj√§ tuotteita; k√§sit√∂it√§, puut√∂it√§, keramiikkaa, leivonnaisia ym. ym.  En voinut ohittaa tuota joutsenkuvioitua servettitelinett√§… Montaa muutakin teki kyll√§ mieli, mutta Pienen Punaisen remppa vei ylim√§√§r√§iset (ai, mitk√§ ylim√§√§r√§iset?) rahat.
Alue on varsin laaja, joten aikaa sinne pitää varata. Jos sinulla on vielä sunnuntain suunnitelmat auki, kurkistapa Hakkapeliittatapahtuman sivuilta ohjelma ym. tiedot: http://www.nsaura.fi/hakkapeliittatapahtuma/

2 kommenttia artikkeliin ”Ei mun pit√§ny… ūüĒ•

  1. Olen ollut melkein jokaisessa tapahtumassa. Ensimmäinen pidettiin Tammela koulutuskeskuksessa. Tänä vuonna en pääse tulemaan. Tapahtuma on aina yhtä hieno.

    1. Kyllä, hieno oli. Hirmusti nähty vaivaa sen toteuttamisessa.

Kommentointi on suljettu.