Ei mun pitĂ€ny… đŸ”„


EihĂ€n mun pitĂ€ny ostaa ku lettukaffit, mutta en mĂ€ voinu vastustaa kiusausta đŸ€©…
KĂ€vin tĂ€nÀÀn Tammelassa Hakkapeliittatapahtumassa. Olen monessa paikassa joutunut odottamaan, mutta en koskaan pÀÀtien varrella kilometrijonossa ja siitĂ€ pikkutielle jonossa edeten tahtiin 1 auto- stop-stop-stop- 1 auto- stop-stop-stop…  Mutta, totuus on, ettĂ€ sen jonotuksen ymmĂ€rtÀÀ, kun lopulta pÀÀsee perille! PerillĂ€ oli monenlaista ohjelmaa ja paljon erilaisia myyntikojuja. Erona moniin markkinoihin ym. oli se, ettĂ€ ei ollut krÀÀsÀÀ, ei metrilakua tms.  Tarjolla paljon ihania kotimaisia kĂ€sintehtyjĂ€ tuotteita; kĂ€sitöitĂ€, puutöitĂ€, keramiikkaa, leivonnaisia ym. ym.  En voinut ohittaa tuota joutsenkuvioitua servettitelinettĂ€… Montaa muutakin teki kyllĂ€ mieli, mutta Pienen Punaisen remppa vei ylimÀÀrĂ€iset (ai, mitkĂ€ ylimÀÀrĂ€iset?) rahat.
Alue on varsin laaja, joten aikaa sinne pitÀÀ varata. Jos sinulla on vielÀ sunnuntain suunnitelmat auki, kurkistapa Hakkapeliittatapahtuman sivuilta ohjelma ym. tiedot: http://www.nsaura.fi/hakkapeliittatapahtuma/

2 kommenttia artikkeliin ”Ei mun pitĂ€ny… đŸ”„

  1. Olen ollut melkein jokaisessa tapahtumassa. EnsimmÀinen pidettiin Tammela koulutuskeskuksessa. TÀnÀ vuonna en pÀÀse tulemaan. Tapahtuma on aina yhtÀ hieno.

Vastaa

TÀytÀ tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisÀÀn:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttÀ palveluun %s